Αλλιώς Δημήτρη Κάσσαρη

alios mΠρώτη ποιητική συλλογή του μουσικού και συγγραφέα παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, Δημήτρη Κάσσαρη, από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης (Μάϊος 2012), με κεντρικό θέμα, την ύπαρξη, τον αγωνιστή εαυτό, αλλά και τον έρωτα και τη μουσική, πηγές αντίστασης στην ασχήμια, τον μηδενισμό, την απάθεια.

Ο κόσμος χρειάζεται επειγόντως ανακαίνιση. Μάρτυρες συν τοις άλλοις και οι ημέτεροι στίχοι. Εύγε!  Γιώργος Βέης ποιητής, κριτικός, μεταφραστής λογοτεχνίας


Διάβασα και χάρηκα τον ρυθμό, την ειρωνία και την μελωδική λειτουργία των λέξεων σε ποιήματα όπως: "Ποίηση", "For Sale", "Παρακμή 2012", "Φαντασίωση", "Βυσσινόκηπος", "Προσωπογραφία", "Δύναμη", "Μια Πέμπτη πρωί". Ποιήματα λιτά αλλά καίρια στον στόχο τους δίχως περιττά φτιασίδια. Γιιώργος Γώτης Ποιητής, Κριτικός.

Το ποιητικό βιβλίο "ΑΛΛΙΏΣ", πατάει γερά στο έδαφος γιατί είναι έναι πολλαπλά υποψιασμένο και γιατί το προσόν του προέρχεται από τη "λοξή" γλώσσα και τη λοξή ματιά-στοιχείο επικοδομητικό κυρίως στους καιρούς που περιβάλλουν με ζόφους τη ζωή όλων. Πιστεύω στη συνέχειά σας. Μάρκος Μέσκος Ποιητής,Κριτικός.

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Κάσσαρη που μίλησε "Αλλιώς" για "το μηδέν της ύπαρξης", ευχές για καλή συνέχεια. Αντώνης Φωστιέρης Ποιητής.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και συγχαρητήρια για το "ΑΛΛΙΩΣ", όπου χειρίζεστε με άνεση και ποικίλη θεματολογία τον ομοικατάληκτο στίχο, εναλλάσσοντάς τον με τον ελεύθερο. Εγκάρδια Κώστας Στεργιόπουλος Ποιητής, Πεζογράφος, Δοκιμιογράφος.

porn Porn